Kinderboerderij Jeugddorp De Glind

Kinderboerderij Jeugddorp De Glind

Bij Kinderboerderij Jeugddorp De Glind is van alles te beleven. Hier ontmoet je melkgeiten, schapen, ezels en knaagdieren. Ook leren kinderen hier van alles over dieren en welke werkzaamheden er op een kinderboerderij zijn. Naast het bekijken van en spelen met de dieren kunnen de kinderen zich ook uitleven op het speelveld. Speel met mega Legoblokken, bouw een hut of klim op het klimtoestel.

Kinderboerderij Jeugddorp De Glind staat in de Glind, een jeugd- of zorgdorp waar veel activiteiten gericht zijn op de zorg voor kinderen die niet thuis kunnen wonen. Dit houdt in dat er op de kinderboerderij ook veel activiteiten worden georganiseerd voor bijvoorbeeld leerlingen uit het speciaal onderwijs of mensen met een verstandelijke beperking. Ze verzorgen niet alleen de dieren, maar maken ze ook de stallen schoon en beantwoorden ze vragen van bezoekers. Zo zijn ze echte hulpboeren!

Kinderboerderij Jeugddorp De Glind in De Glind leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 3,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Kinderboerderij Jeugddorp De Glind

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.