Bowlen, lasergamen of karten bij partycentrum Happy Days

Indoor uitjes bij Happy Days

Een groepsuitje bij Happy Days is altijd een succes! Kom gezellig bowlen, poolen en darten bij het partycentrum, geniet van heerlijk eten en dat allemaal onder één dak. Liever iets actievers? Bij Happy Days kun je ook indoor lasergamen, karten of ontsnappen uit een escaperoom. Het partycentrum is 11.000 vierkante meter groot en heeft talloze mogelijkheden. Een avondje bowlen en daarna onbeperkt eten in het à la carte restaurant? Het is nog maar één idee uit het enorme aanbod van Happy Days.

Karten of toch poolen?

Wat je gezelschap ook is, bij Happy Days beleef je een heerlijk groepsuitje. Gooi een strike op één van de twaalf bowlingbanen, daag elkaar uit met een potje poolen, houd een dartcompetitie of ontsnap uit een escaperoom. Er is een raceautosimulator, maar de echte racemonsters kunnen hun energie kwijt op de kartbaan. Voetbalfans mogen bungee soccer niet overslaan. Dit is een vorm van voetbal waarbij iedere speler met een elastische kabel aan het plafond vast zit. Samenspelen is key!

Wie wint met lasergamen?

Stap in de lasergame arena van Happy Days en raak met je lasergun zoveel mogelijk tegenstanders! Donkere gangen, spectaculaire lichteffecten en spannende geluiden maken dit moeilijker dan gedacht. Er zijn twee thema's: griezel en leger. Het legergedeelte is speciaal af te sluiten van het griezelgedeelte, zodat ook de jongste kinderen een potje kunnen lasergamen.

Oud-Hollandse spellen

Op zoek naar een uitje met een vleugje nostalgie? Speel oud-Hollandse spellen! Voor een paar euro per persoon mag je twee uur losgaan met een sjoelbak, spiraalspel, kazenspel, blikwerpen, knikkerspel met trekveer en Mens Erger Je Niet.

Eten bij Happy Days

Happy Days Noord-Holland heeft verschillende restaurants waar je onder andere kunt steengrillen, gourmetten, genieten van tapas en dineren à la carte. Gaan we voor een Italiaans buffet, pannenkoeken of een all-you-can-eat arrangement? Combineer je favoriete activiteit met een diner en stel je eigen arrangement samen! Borrelen en napraten doe je in het gezelligste café van de regio: het Verzamel Lounge Café.

Indoor uitjes bij Happy Days in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,00 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.

Foto: Happy Days.