Bowlen, poolen en darten bij partycentrum HappyDays

Op zoek naar een leuk uitje voor een vrijgezellenfeest, een bedrijfsfeest of kinderfeestje? Partycentrum HappyDays Noord-Holland is 11.000 vierkante meter groot en heeft 21 verschillende uitjes op locatie. Een avondje bowlen en daarna onbeperkt eten in het à la carte restaurant? Het is nog maar één idee uit het enorme aanbod van HappyDays.

Wat je gezelschap ook is, bij HappyDays beleef je een heerlijk groepsuitje. Gooi als eerste een strike op een van de twaalf bowlingbanen, daag elkaar uit met een potje poolen, houd een dartcompetitie of ontsnap uit een zenuwslopende escaperoom. Er is een raceautosimulator, maar de echte racemonsters kunnen hun energie kwijt op de kartbaan of het minibike-parcours!

Eten bij HappyDays

Hiernaast heeft HappyDays Noord-Holland vier restaurants waar je bijvoorbeeld kunt steengrillen, gourmetten en dineren à la carte. Gaan we voor een Italiaans buffet, pannenkoeken of een all-you-can-eatarrangement? Combineer je favoriete activiteit met een diner en stel je eigen arrangement samen!

Speelhal voor kleine kinderen

Speciaal voor kinderen tot en met twaalf jaar is er Fun4Kids, de overdekte speelhal van HappyDays Noord-Holland. Klim en klauter op de klimtoren, spring een gat in de lucht op het springkussen of waag je aan een spelletje airhockey. Er is een ballenbak, een enorme glijbaan, een trampoline en een speelkasteel.

Bowlen, poolen en darten bij partycentrum HappyDays in Grootebroek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 8,25 p.p.), themafeest en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Ga samen poolen!

HappyDays heeft twaalf bowlingbanen.

Ga samen poolen!

Ga samen poolen!

Ga samen poolen!

Racen over de kartbaan.

Ga samen poolen!

Heerlijk eten bij HappyDays.