1Beatrijs Decorations - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Beatrijs Decorations is een plek voor de creatieve geest. In het gezellige buitenhuis van Beatrijs worden heel veel verschillende workshops georganiseerd waarbij je je eigen decoratie voor in de tuin of in huis maakt. Je werkt voornamelijk met natuurlijke materialen. Wat te denken van een workshop wilgentenen vlechten. Je kunt de meest unieke voorwerpen maken. De werkvorm Mega-Shape is zelf door Beatrijs Decorations ontwikkeld. Het materiaal heeft de uitstraling van fijne beton, maar boetseert als klei. Beatrijs bedenkt allerlei leuke workshops, maar ook eigen inbreng is mogelijk. Zo maak je de mooiste wanddecoraties of ontwerp je je eigen zeepbonbons.
De theetuin is een sfeervolle plek waar je op het terras kunt genieten van een hapje en een drankje. Maar wandel ook zeker door de tuin zelf, langs de mooi aangelegde borders of door het bamboebos.

Beatrijs Decorations - GESLOTEN in Voorthuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

Beatrijs Decorations - GESLOTEN