De Kreeke - Restaurant en speelparadijs

De Kreeke - Restaurant en speelparadijs

Paling, steaks, garnalen, mosselen en asperges zijn de specialiteiten van Restaurant De Kreeke in Eede. Bourgondiërs voelen zich hier vast thuis! De Kreeke is een fijn familierestaurant: voor kinderen zijn er twee binnenspeelruimtes en een buitenspeeltuin. Zo komen de ouders ook eens aan ongestoord dineren toe. Samen verkennen ouders en kinderen het nabijgelegen Victoriadoolhof.

Het Victoriadoolhof is een groot doolhof van 8000 vierkante meter dat geplant is in haagbeuk en waarvan de paden volledig bestraat zijn. Het doolhof is dus prima toegankelijk voor oudere personen en ouders met kinderbuggy’s. Bij de start krijgen deelnemers een boekje met verschillende opdrachten die zij moet zoeken in de doolhoven.

Als het zonnetje schijnt strijken bezoekers graag neer op het grote terras van het restaurant. Dierenliefhebbers kunnen genieten van de hertenweide.

De Kreeke - Restaurant en speelparadijs in Eede leent zich ook goed voor een kinderfeestje (vanaf € 8,00 p.p.). Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

De Kreeke - Restaurant en speelparadijs

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.