1

Landgoed Stania State




Landgoed Stania State - brasserie en feestlocatie

Landgoed Stania State is een romantische locatie voor een lunch, vergadering, feestje of een bruiloft. De brasserie op het landgoed, Brasserie Stania State, staat bekend om haar high teas en borrels binnen en buiten op het terras. Het park waarin het landgoed ligt, is ook een populaire plek om lekker uit te waaien, te wandelen of om een fietsroute te starten. Je kunt ook een heerlijk gevulde picknickmand kopen om mee te nemen in het park vuur het ultieme dagje-weg-gevoel.

Stania State is een officiƫle trouwlocatie met een bruidssuite van de Friese gemeente Tytsjerksteradiel. Het is ook een bijzondere locatie: de rijke historie van het landgoed zie je terug in de verschillende zalen. Het landgoed werd in het begin van de zestiende eeuw in opdracht van x Jeppe Stania gebouwd.

Landgoed Stania State in Oentsjerk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, high of afternoon tea, themafeest, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.staniastate.nl

Foto: Ruben van Vliet
Foto: Ruben van Vliet
Foto: Matthijs Hooghiemstra
Foto: Matthijs Hooghiemstra
Foto: Ritske Velstra
Foto: Ritske Velstra
Foto: Matthijs Hooghiemstra
Foto: Matthijs Hooghiemstra