Taurus World of Adventure


-advertentiepositie-Ontsnap uit de cellen van Prison Island bij Taurus World of Adventure

De spanning stijgt bij Taurus World of Adventure! Beleef spannende momenten met gave activiteiten voor het hele gezin. Speel een potje bowling op de verlichte banen, ontsnap van Prison Island of neem het tijdens een potje Adventure Golf tegen elkaar op in vervallen tempels, grotten en de jungle. Alles is 2.0 bij Taurus, avonturen met net een beetje meer!

Uit hoeveel cellen ontsnap jij?

Ontsnappen van Prison Island is ontsnappen met een twist. Hier kom je niet terecht in één afgesloten kamer waaruit je moet ontsnappen, maar in een ruimte met 21 (!) cellen. Allemaal met een andere opdracht, waarmee je punten scoort. Los puzzels op en speel uitdagende fysieke spellen, van voetbal tot klimmen. Eigenlijk is deze escape game een mengeling van een escaperoom en Fort Boyard. Je bepaalt zelf in welke volgorde je de cellen ingaat, maar let op: de klok tikt door!

Door de grote variatie in opdrachten is Prison Island ook goed te spelen met kinderen.

Kies het avontuur dat bij je past

Maar er is nog veel meer te doen bij Taurus World of Adventure. Hier kies je zelf je avontuur.

  • Ga de strijd aan in een van de twee futuristische lasergame arena's met 3 etages, meer dan 10 labyrinten en spannende obstakels. Adrenalinerush gegarandeerd!
  • Bowlen bij Taurus is een flitsend feest met spannende licht- en geluidseffecten op de banen. De computers houden de scores bij, dus je kunt je helemaal focussen op het maken van een strike.
  • Duik de geheimzinnige grotten van Taurus in voor een potje Adventure Golf. Je trekt door een vervallen jungle met echte koi karpers en een grommende dinosaurus!
  • In de Game Arcade vind je de nieuwste en coolste Arcadespellen. Stap in de wereld van Jurassic Park of maak een wilde achtbaanrit in een achtbaansimulator.
  • Speel een potje aan een van de poolbiljart tafels.

Keuzestress? Combineer dan meerdere activiteiten in een action pack of arrangement.

Om je vingers bij af te likken

Eindig je avontuur met een steak of vingerlikkend lekkere spareribs in het steakhouse. Hier heb je het gevoel of je in een Spaanse haciënda stapt. Of ga voor een klassieke Argentijnse barbecue op je eigen tafel. Bij de bar kun je kleinere gerechten en borrelhapjes krijgen om in de comfortabele lounge te eten.

Taurus World of Adventure in Velden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 18,95 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.taurusworld.nl

Geniet in het steakrestaurant. Foto: Taurus
Geniet in het steakrestaurant. Foto: Taurus
Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus
Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus
Een spannend potje lasergamen. Foto: Taurus
Een spannend potje lasergamen. Foto: Taurus
Adventure golf in de jungle. Foto: Taurus
Adventure golf in de jungle. Foto: Taurus
Uit je dak gaan in de Game Arcade. Foto: Taurus
Uit je dak gaan in de Game Arcade. Foto: Taurus
Gooi een strike. Foto: Taurus
Gooi een strike. Foto: Taurus