Ontsnap uit de cellen van Prison Island bij Taurus World of Adventure

Taurus World of Adventure

De spanning stijgt ten top in de futuristische lasergame-arena's van Taurus, World of Adventure. De bowlingbaan licht op met talloze lichteffecten. En hier heb je geen escaperoom, maar moet je zien te ontsnappen uit de cellen van Prison Island. Alles is 2.0 bij Taurus, avonturen met net een beetje meer!

Uit hoeveel cellen ontsnap jij?

Het spannende Prison Island bij Taurus is escapen met een twist. Hier kom je niet terecht in een afgesloten kamer waar je uit moet ontsnappen, maar in een ruimte met 21 cellen. Allemaal met een andere opdracht waar je punten mee kunt scoren. Er zijn hersenkrakende puzzels en uitdagende fysieke spellen, van voetbal tot klimmen. Eigenlijk is deze escape game een mengeling van een escaperoom en Fort Boyard. Je bepaalt zelf in welke volgorde je de cellen ingaat, maar let op: de klok tikt door!

Door de variatie in opdrachten is Prison Island ook goed te spelen met kinderen.

Kies het avontuur dat bij je past

Er is nog veel meer te doen bij Taurus World of Adventure. Hier kies je zelf je avontuur.

  • Ga de strijd aan in een van de twee futuristische lasergame arena's met 3 etages, meer dan 10 labyrinten en spannende obstakels. Adrenalinerush gegarandeerd!
  • Bowlen bij Taurus is een flitsend feest met spannende licht- en geluidseffecten op de banen. De computers houden de scores bij, dus je kunt je helemaal focussen op het maken van een strike.
  • Duik de geheimzinnige grotten van Taurus in voor een potje Adventure golf. Je trekt door een vervallen jungle met echte koi karpers en een grommende dinosaurus!
  • In de Game Arcade vind je de nieuwste en coolste Arcadespellen. Stap in de wereld van Jurassic Park of maak een wilde achtbaanrit in een achtbaansimulator.
  • Speel een potje aan een van de poolbiljart tafels.

Keuzestress? Combineer dan meerdere activiteiten in een action pack of arrangement.


Om je vingers bij af te likken

Eindig je avontuur met een steak of vingerlikkend lekkere spareribs in het steakhouse. Hier heb je het gevoel of je in een Spaanse haciënda stapt. Of ga voor een klassieke Argentijnse barbecue op je eigen tafel. Bij de bar kun je kleinere gerechten en borrelhapjes krijgen om in de comfortabele lounge te eten.

Taurus World of Adventure in Velden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 14,00 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Geniet in het steakrestaurant. Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Een spannend potje lasergamen. Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Adventure golf in de jungle. Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Uit je dak gaan in de Game Arcade. Foto: Taurus

Wie ontsnapt uit Prison Island? Foto: Taurus

Gooi een strike. Foto: Taurus