1

Activiteitenbos en -centrum Omni Mobilae
Activiteitenbos Omni Mobilae

Op zoek naar een leuke activiteit voor collega's of vrienden? Bij Omni Mobilae is de keuze reuze! Volg de jungletrail waar je wel moet samenwerken om verder te komen. Volg het Kronkelpad vol maffe opdrachten. Of ga klootschieten: een mooie wandeling door het bos en ondertussen proberen een “kloot” in zo min mogelijk worpen hetzelfde parcours te laten afleggen. Vergeet ook de kruiwagen vol drankjes niet! Onmi Mobilae ligt in een bos van zeven hectare, waar alle ruimte is om te bikkelen en te ontwikkelen in de natuur.

Je kunt binnen terecht voor een gezellig feest of high tea. Omni Mobilae organiseert bedrijfstrainingen en je kunt ook op individuele basis aan de slag met een trainer. Een topsporter hoef je niet te zijn, de activiteiten zijn geschikt voor velen.

Activiteitenbos Omni Mobilae in Heino leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Activiteitenbos en -centrum Omni Mobilae