Eten in de molen bij Restaurant de Molenaar

Restaurant de Molenaar

Restaurant De Molenaar is van alle markten thuis. Eten in de molen betekent culinair genieten van dagverse streekproducten en het is een unieke overnachtingsplek.

In het restaurant wordt niet met een menukaart gewerkt, waardoor er echt dagvers gewerkt kan worden. De vis komt rechtstreeks van de afslag, groenten en kruiden zoveel mogelijk uit eigen tuin en wild van de jager uit het dorp. Het brood wordt elke dag gebakken met Gronings meel uit molen Joeswert. Op de voormalige maal- en graanzolder van de molen bevinden zich twee luxe gastenverblijven, elk geschikt voor maximaal vier personen. Vanaf de kamers is er een prachtig uitzicht op het Boterdiep, aan de voorkant van de molen. Onderdendam ligt dicht bij de stad Groningen. Het prachtige wierdenlandschap met haar pittoreske dorpjes leent zich uitstekend voor wandelingen of fietstochten. Maar ook per kano of fluisterboot is het gebied gemakkelijk te ontdekken.

Restaurant de Molenaar in Onderdendam leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Restaurant de Molenaar

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.