Kasteel Geulzicht - GESLOTEN
Kasteel Geulzicht

GESLOTEN - Nostalgisch overnachten in een kasteel, waarbij het kasteel alleen toegankelijk is voor hotelgasten? Wie op zoek is naar een romantisch weekendje weg is bij Kasteel Geulzicht in Berg en Terblijt op de juiste plaats.

Dit uitstapje bestaat niet meer. Te midden van bossen en aan de rand van natuurgebied Ingendael verblijven de gasten in een van de tien ruime romantische hotelkamers. Geniet in een verzonken Romeins bad of in de badkamer met whirlpool/hydrosauna. Twee kamers hebben een privé-terras met een schitterend uitzicht over het Geuldal; een van deze kamers is een familiesuite. Helemaal bijzonder is de torenkamer. Er zijn ook twee kamers in een bungalow vlak bij het kasteel.

Breng een bezoek aan De Ardennen, De Eifel, Aken en Luik. Limburgse steden als Valkenburg en Maastricht liggen vlak bij het kasteel.

Kasteel Geulzicht in Berg en Terblijt leent zich ook goed voor een weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 boek direct Kasteel Geulzicht - GESLOTEN

Kasteel Geulzicht - GESLOTEN