StyleColor: workshop kleuranalyse en stijladvies - GESLOTEN

StyleColor: workshop kleuranalyse en stijladvies - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer. Een leuke activiteit voor jou en je vriendin, collega, moeder, zus of nicht! Bij Style Color ben je het middelpunt! Je leert tijdens een workshop je sterke punten te benadrukken door middel van een kleuranalyse en stijladvies. Een dag vol (gratis) make-up, kleding en ook heerlijk eten!

Bij het arrangement Samen Eropuit beleven de vrouwen een goedgevulde dag van begin tot eind waarin ze alle sterke punten leren benadrukken.

Kleurenanalyse

De dag begint met een kopje dampende thee of koffie en iets lekkers. Even tot rust komen en wennen aan alles wat komen gaat. Daarna gaat het echt beginnen. Tijdens de Kleurenanalyse ontdekken de gasten of zij een winter-, zomer-, herfst- of lentetype zijn. Hierna weten ze precies welke kleuren make-up het mooiste staan en bij het Make-up Advies leren ze de make-up te gebruiken.

Style Color : make-up en kleding

Stijladvies

Na een heerlijke lunch is het tijd voor de volgende verrassingen. Tijdens het Stijladvies wordt een stapje verder gegaan. De deelnemers weten nu welke kleuren goed staan, maar wat voor kleding past er bij welk figuur? Korte benen, lange benen? Brede heupen, een buikje? Beter een rokje of een pantalon? Een T-shirt met of zonder decolleté? Stylecolor vertelt het!

Extra's

Om thuis alles nog eens op z'n gemak door te nemen, heeft Style Color nog wat leuke cadeautjes. Met de kleurenwaaier is tijdens een dagje winkelen precies te zien wat wel en beter niet moet worden gekocht. Ook de persoonlijke StyleGuide en ColorGuide herinneren aan al die goede adviezen.

Kijk ook eens naar de andere unieke workshops van Style Color: De Kunst Van Mijn Make-up en het bedrijfsarrangement De sleutel tot zakelijk succes.

StyleColor: workshop kleuranalyse en stijladvies - GESLOTEN in Emmeloord leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en workshop. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

StyleColor: workshop kleuranalyse en stijladvies - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.