Groepsaccommodatie en Outdoorcentrum Natuurlijk Kollumeroord
Groepsaccommodatie Natuurlijk Kollumeroord

Natuurlijk Kollumeroord is een outdoorcentrum met groepsaccommodatie. Er is een eigen restaurant en in totaal 125 bedden, dus alle ruimte voor een gezellig schoolkamp, actieve teambuilding of ontspannen familieweekend.

De accommodatie ligt op een prachtige plek aan het Dokkumer Grootdiep, in het Nationaal Park Lauwersmeer in het noorden van Friesland. Daar kan ook worden gezeild, gevaren en gezwommen. Het team van Natuurlijk Kollumeroord organiseert verschillende workshops, kinderfeestjes, schoolkampen, bedrijfsuitjes en familiefeesten. Er is een kampeerterrein met een grote vuurplaats, waar 's avonds de spannendste verhalen de ronde gaan. Het exclusieve gebouw Ludjewad ligt direct aan het haventje en biedt een slaapplaats aan 27 personen. Er is ook een logeerhuis voor kinderen en jongeren met ADHD of een autisme spectrum stoornis.

Groepsaccommodatie Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en workshop. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Groepsaccommodatie en Outdoorcentrum Natuurlijk Kollumeroord