Gastenverblijf De Henehoeve
Gastenverblijf De Henehoeve

De Henehoeve in het authentieke dorpje Heks verwelkomt gasten graag in één van de gastenkamers of voor een drankje op het terras.

De gastenverblijven van de Henehoeve bevinden zich in een gerestaureerde Hapsengouwse Vierkantshoeve met een ecologische tuin. Het is gelegen aan het fietsroutenetwerk in het regionaal landschap Haspengouw en ook aan of op steenworp afstand van diverse wandelroutes. Op 400 meter afstand ligt het kasteel van Heks, waar onder andere wereldberoemde rozentuinen te bezichtigen zijn. De hoeve ligt in een landelijke omgeving van boomgaarden en holle wegen, in de buurt van de Limburgse kastelen en authentieke stadjes zoals Tongeren (met Antiekmarkt) Sint Truiden en Borgloon. Het gastenverblijf ligt op twintig kilometer afstand van Maastricht, Luik en Hasselt. De accommodatie bestaat uit gastenkamers, een appartement en twee studio's.

Gastenverblijf De Henehoeve in Heers leent zich ook goed voor een familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Gastenverblijf De Henehoeve
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.