De allerleukste bedrijfsuitjes op het strand

De allerleukste bedrijfsuitjes op het strand

Haal je collega's uit de dagelijkse sleur en neem ze mee naar het strand. Evenementenbureau SPEV / Noordwijk-Events daagt bedrijven uit met leuke activiteiten die je niet overal tegenkomt! Kijk zelf maar:

De stranden van Noordwijk, Zandvoort, Katwijk, Wassenaar, Kijkduin of IJmuiden zijn het mooie decor van deze spannende activiteiten. Wie weet is er ook nog wel tijd voor een duik in de zee! Geen fan van zand en water? Ook binnen is genoeg te doen, denk eens aan een percussieworkshop of schilderen in teams. SPEV / Noordwijk Events heeft ook een divers aanbod voor leuke binnenactiviteiten.

Bedrijfsuitjes strand Noordwijk Events

Voor de hele groep

Er zijn verschillende uitgebreide programma's voor groepen, zoals een strandzeskamp: teambuilding aan de vloedlijn, dat vergeet je niet snel meer. Ga de strijd aan met je collega's en win met knotshockey, touwtrekken of de wereldballenrace! Ook leuk: samen een megavlieger bouwen. Ervaar de trekkracht van de wind en word voortgetrokken door het zand of in de branding.

Leuke arrangementen

Voor 35,00 euro per persoon boek je al een leuk arrangement. Begin de dag bijvoorbeeld met powerkiten, speel een potje beachvolleybal, bouw een prachtige zandsculptuur, en ontdek de omgeving tijdens een GPS-wandeltocht in de duinen. Of kies voor vliegeren, boogschieten, steppen of een Vespa-tocht. Als afsluiter nog een uitgebreide barbecue of borrel in één van de gezellige paviljoenen en het feest is compleet!

De allerleukste bedrijfsuitjes op het strand in Noordwijk leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

De allerleukste bedrijfsuitjes op het strand

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.