1

Bungalowpark De Riethorst


-advertentiepositie-Bungalowpark De Riethorst

Bungalowpark De Riethorst is een kleinschalig park in Plasmolen: de toeristische kern van de gemeente Mook, in het uiterste noorden van Limburg. Op het park bevinden zich comfortabele vakantiewoningen met een ruime, omheinde tuin en terras. Geniet van heerlijke rust en ruimte in Limburg!

Heuvelachtig landschap

De omgeving rondom het park is prachtig. De parkligging aan de Maas, de Mookerplas en aan de voet van de heuvelruggen de St. Jansberg, de Mookerheide, Kiekberg, Kloosterberg en het schitterende Zevendal vormen dé vakantieplek bij uitstek. In dit heuvelachtige landschap zijn prachtige wandel- en fietsroutes uitgezet. Bovendien bevindt het park zich op circa driehonderd meter van een natuurgebied van Natuurmonumenten.

Actief in de natuur

Pendel over de Maas met de fietspendelboot of geniet van het zonnetje bij de Mookerplas. In het strandgedeelte is het heerlijk om te zwemmen en op de plas kun je kanoën en waterfietsen. Sla een balletje op de nabij gelegen midgetgolfbaan!

Luxe bungalow

De bungalows zijn geschikt voor maximaal zes personen. De woonkamer met terrasdeuren en ruim terras geven een heerlijke vrije toegang tot de tuin. Het huisje is luxe met een badkamer met ligbad en aparte douchecabine, drie slaapkamers met allebei twee eenpersoonsbedden. Enkele bungalows beschikken zelfs over een tweede badkamer. Ze hebben ook een familiehuis, geschikt voor tien personen.

Bungalowpark De Riethorst in Plasmolen leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.deriethorst.com

Ruime tuin. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting
Ruime tuin. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting
Groen park. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting
Groen park. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting
Kleinschalig vakantiedorp in landelijke omgeving. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting
Kleinschalig vakantiedorp in landelijke omgeving. Foto: De Riethorst © Jurriaan Huting