Slapen bij de boer op Geitenboerderij De Groene Hoeve - GESLOTEN
Slapen bij de boer op Geitenboerderij De Groene Hoeve - GESLOTEN

De camping is gesloten.

Ontdek het boerenleven en overnacht op geitenboerderij De Groene Hoeve in Wijdenes op steenworp afstand van het Markermeer.

Op de boerderij wonen 29 geiten, tien lammeren, twee bokken, drie paarden, een koe en een tiental kippen. Gasten slapen er in een echt boerenbed.

Bij de boerderij hoort ook een kaasmakerij, waar heerlijke geitenkaas wordt gemaakt. Ook is er een kruidentuin en een moestuin, want op de Groene Hoeve wordt zoveel mogelijk zelfvoorzienend en duurzaam geboerd.

Gasten kunnen voor een week hun eigen kippen of een konijn verzorgen. Ook mogen zij helpen bij het melken van de geiten of het voeren van de paarden. Vlakbij ligt het haventje van Wijdenes en iets verderop is een leuk recreatieterrein, waar bezoekers kunnen zwemmen.

Het BoerenBed

Boerderij De Groene Hoeve is aangesloten bij Het BoerenBed. Alle boerderijen van Het BoerenBed bieden gasten een heerlijke, rustige vakantie in het buitengebied. Voor kinderen is er genoeg te doen. Ze kunnen dieren aaien in de dierenweide of de boer helpen met het werk. Voor kinderen is een verblijf in een boerderij ook heel erg leerzaam. Sommigen leren voor het eerst waar melk vandaan komt.

 Boek direct