125 heerlijke dagtochten in de Alblasserwaard


-advertentiepositie-125 heerlijke dagtochten in de Alblasserwaard

DIT UITSTAPJE IS PERMANENT GESLOTENEven lekker weg van de snelweg! Dat ervaar je met één van de 125 dagtochten in één van de mooiste polders van Nederland, de Alblasserwaard.

DIT UITSTAPJE IS PERMANENT GESLOTENDagtochten in de Alblasserwaard

Restaurant In 't Wapen van Ameide organiseert meer dan 125 mogelijkheden voor een heerlijk dagje uit. Kies voor een standaard arrangement of stel zelf een arrangement samen. Binnen twee minuten is het al geregeld!

Arrangementen

Uilen, molens en Alblasserwaardse gastvrijheid

De ontspannen dag begint bij restaurant In 't Wapen van Ameide. Na een kopje koffie met een vers gebakje begint er een prachtige demonstratie met allerlei tamme uilen, zoals de Europese Oehoe, de Kerkuil, de Siberische Oehoe en de Sneeuwuil. Na de demonstratie is er een heerlijke koffietafel en is het tijd voor een ritje met één van de gidsen door de Alblasserwaard, waarbij uiteraard de molens van het Wereld-Erfgoed van Kinderdijk niet worden vergeten.

Palingroken en kaasmaken

De dag begint met een bezoek aan de zuivelboerderij van de familie de Kuyper in Giesseburg. Hier leer je alles over het agrarische bedrijf en ontmoet je driehonderd melkkoeien en honderdvijftig stuks jongvee. Na het genieten van en rijk gevulde koffietafel is het tijd voor een bezoekje aan de ambachtelijke palingrokerij van de familie Van Wijk. Proef een heerlijk stukje paling en daarna mag je zoveel paling kopen als je maar wilt!

Naast deze twee arrangementen zijn er nog 123 andere leuke ideeën voor een dagtocht. De slogan van restaurant In 't Wapen van Ameide is dan ook: Uw dagje uit, onze zorg.

125 heerlijke dagtochten in de Alblasserwaard in Ameide leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 

125 heerlijke dagtochten in de Alblasserwaard
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.