Zomeravond BBQ op een zeilklipper

Zeilklipper Twee Gebroeders Muiden

Lekker een avondje eruit? Je werkdag of familiefeest sfeervol eindigen? Maak een mooie avondzeiltocht met de Twee Gebroeders met na afloop een goed verzorgde barbecue op een eilandje voor de kust.

Afvaarthaven van de Twee Gebroeders is de oude vestingstad Muiden. De klipper is in 2006 geheel opnieuw ingericht naar de eisen van deze tijd, comfortabel en stijlvol, geschikt voor maximaal vijftig personen. Muiden ligt vijftien kilometer van Amsterdam aan snelweg A1 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Varen op een zeilklipper

  • 18:00 uur - Ontvangst met drankje, nootjes en banketbakkerszoutjes. De bemanning geeft instructies en samen met de gasten worden de zeilen gehesen. De zeiltocht gaat naar een eilandje voor de kust van Muiden.
  • 20:30 uur - Met prima vlees en lekkere salades gaat de avond verder met een lekkere barbecue. Als afsluiting staat er een kopje koffie klaar tijdens de terugweg.
  • 22:30 uur - Aankomst in de haven van Muiden.

Ook leuk: Zeilen naar het oude forteiland Pampus

Zeilklipper Twee Gebroeders Muiden in Muiden leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Zeilklipper Twee Gebroeders Muiden

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.