Familierestaurant Touch Down - Panoramaterras Schiphol - GESLOTEN

Familierestaurant Touch Down - Panoramaterras Schiphol - GESLOTEN

DIT UITSTAPJE IS GESLOTEN! Je hoeft geen vliegticket op zak te hebben om vermaakt te worden op Schiphol. Ga een dagje uit met de kinderen bij familierestaurant Touch Down bij Terminal 1! Daar kun je eten op een bijzondere locatie.

Om zich heen zien ze vliegtuigen opstijgen en landen. Leuk om vanaf hier opa en oma uit te zwaaien! Maar er is meer... In restaurant Touch Down, op de derde etage naast het panoramaterras, spelen de kinderen naar hartenlust in de kinderspeelhoek. Op het Panoramaterras staat zelfs een echt vliegtuig, de Fokker 100, die je van buiten en binnen kunt bekijken. Het interieur is omgebouwd tot een complete luchtvaartexperience. Leuk voor jong en oud! Bekijk de cockpit, luister naar de meldingen van de verkeerstoren en neem plaats in de originele stoelen.

Pannenkoeken

Van al die belevenissen krijgt iedereen natuurlijk trek! In het pannenkoekenstation van Touch Down versieren kinderen hun eigen pannenkoeken. Als toetje maken ze hun eigen ijsje bij de ijsmachine. Papa en mama genieten van Fairtradekoffie, vers belegde broodjes en verse maaltijden.

Familierestaurant Touch Down - Panoramaterras Schiphol - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.