Landgoed Lemmenhof

Landgoed Lemmenhof

Landgoed Lemmenhof ligt op een steenworp afstand van de Maasplassen, het witte stadje Thorn en Roermond. In de mooie omgeving van Noord-Limburg halen wandelaars en fietsers hun hart op. Er zijn namelijk veel verschillende routes in de omgeving.

Op het landgoed ligt een klein knus familiehotel met tien kamers. Hotelgasten kunnen gebruikmaken van de infraroodsauna. Kampeergasten kunnen terecht op het kampeerterrein met alle benodigde kampeervoorzieningen. Heb je geen eigen kampeermiddel en wil je toch van het buitenleven genieten? Dan is glaming een handig alternatief. Huur een van de compleet ingerichte safaritenten, voorzien van badkamer, toilet, een tweepersoonsbed en twee stapelbedden.

Een vakantie boeken met een groep? Denk dan eens over een verblijf op Landgoed Lemmenhof. De groepsaccommodaties zijn geschikt voor groepen tot negentien personen.

Landgoed Lemmenhof in Ell leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Landgoed Lemmenhof

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.