Bloemencamping De Hazenakker

Bloemencamping De Hazenakker

Bloemencamping De Hazenakker biedt haar gasten een oase van rust, ruimte en natuur. De minicamping heeft vijftien plaatsen met veel privacy. Door de kleinschaligheid van de camping heb je veel contact met de mede-kampeerders. In het seizoen organiseert de camping gezellige gezamenlijke activiteiten als workshops, fietstochten of barbecues. In de recreatieruimte staan sjoelbakken, een biljarttafel en een televisie. Een gezellige plek dus om elkaar te ontmoeten. Wil je wel genieten van het gezellige campingleven, maar heb je geen caravan of tent? Boek dan een verblijf in één van de drie appartementen op de camping. Huisdieren zijn op deze camping toegestaan.

In de buitenlucht zijn er ook allerlei sportieve activiteiten te doen op de camping. Geniet van een potje jeu-de-boules, midgetgolf of discgolfen. Voor de fanatieke hengelsporter is er zelfs een privévisvijver met forellen. Je kunt deze activiteiten ook boeken voor één dag. Zoek je een leuke bestemming voor je familiefeestje of ander groepsuitje? Maak dan gebruik van één van de dagarrangementen.

Bloemencamping De Hazenakker in Kessel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, schoolreisje en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Bloemencamping De Hazenakker

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.