Bloemencamping De Hazenakker




Bloemencamping De Hazenakker

Bloemencamping De Hazenakker biedt haar gasten een oase van rust, ruimte en natuur. De minicamping heeft negentien plaatsen met veel privacy. Door de kleinschaligheid van de camping heb je veel contact met de mede-kampeerders. In het seizoen organiseert de camping gezellige gezamenlijke activiteiten als excursies, spelavonden, fietstochten of barbecues. In de recreatieruimte staan sjoelbakken, een biljarttafel en een televisie. Een gezellige plek dus om elkaar te ontmoeten. Wil je wel genieten van het gezellige campingleven, maar heb je geen caravan of tent? Boek dan een verblijf in één van de drie appartementen op de camping. Huisdieren zijn op deze camping toegestaan.

In de buitenlucht zijn er ook allerlei sportieve activiteiten te doen op de camping. Geniet van een potje jeu de boules of midgetgolf. Voor de fanatieke hengelsporter is er zelfs een privévisvijver met forellen. Je kunt deze activiteiten ook boeken voor één dag.

Bloemencamping De Hazenakker in Kessel leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.dehazenakker.nl

Bloemencamping De Hazenakker
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.