Buitenverblijf Mispadenhof

Buitenverblijf Mispadenhof

Wie op zoek is naar cultuurhistorie en natuur, kan zijn hart ophalen bij Buitenverblijf Mispadenhof. De boerderij was vroeger in gebruik als vee- en akkerbedrijf. Hoewel deze activiteiten zijn stopgezet, kunnen gasten de sfeer beleven van 'hoe het was'. Het knusse kampeerterrein is omringd door fruitbomen. De camping heeft ruim opgezette plaatsen voor tent, caravan of camper. De oude binnenplaats van Mispadenhof is ingericht als terras. Geniet hier 's zomers van een verrukkelijk ambachtelijk ijsje.

De camping is een ideale uitvalsbasis voor wandel- en fietstochten. Wil je een dagje zwemmen? Het gemeentelijke zwembad is op loopafstand. Mispadenhof organiseert ook dagactiviteiten voor groepen. Met de Farmergames beleef je een dag vol leuke boeren-activiteiten: boerendart, koemelken, tractorbandrollen, trekkertrek en nog veel meer!

Buitenverblijf Mispadenhof in Maasbracht leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Buitenverblijf Mispadenhof

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.