Kasteel Rijckholt
Koetshuis Kasteel Rijckholt: een vorstelijke locatie

Met collega's vergaderen op een locatie vol historie en aansluitend teambuilding in de riante kasteeltuin. Of trouwen op een vorstelijke locatie. Koetshuis Kasteel Rijckholt biedt een scala aan mogelijkheden in een klassiek decor.

Koetshuis Kasteel Rijckholt ligt midden in de glooiende omgeving van Limburg. Met name voor internationale congressen ligt het party- en congrescentrum op een ideale locatie. Zij heeft de faciliteiten om vergaderingen en congressen te verzorgen vanaf 15 tot 250 gasten, in verschillende sfeervolle zalen in het kasteel. Na de vergadering kunt u desgewenst borrelen of dineren in Het Koetshuis. De tuinen met vijvers, bomen en planten bieden ontspanning tijdens de pauzes. Ook voor bedrijfsuitjes en (thema)partijen zijn er volop mogelijkheden. Zo kan Het Koetshuis een Hollywoodfeest of een Murder Dinner organiseren. Neem contact op voor alle mogelijkheden!

Kasteel Rijckholt in Rijckholt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, themafeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.koetshuisrijckholt.nl

Kunstmarkt bij het kasteel. Foto: Visit Zuid-Limburg
Kunstmarkt bij het kasteel. Foto: Visit Zuid-Limburg