Beleef de betovering van hartje Limburg met een boottocht

Rederij Cascade rondvaarten

De scheepsbel klingelt. Langzaam vertrekt het schip uit de haven, op naar de prachtige Maasplassen in Limburg. Terwijl je geniet van het ruime uitzicht glijdt de oever aan je voorbij. Met een boottocht van Rederij Cascade beleef je de schoonheid van het grootste watersportgebied van Nederland aan boord van een luxe schip. Verwonder je over de skyline van Roermond en spot de drijvende vakantiewoningen van Oolderhuuske. Boek er nog een diner, brunch of Limburgse vlaai bij en je hebt een ultieme feestlocatie!

Ontdek Limburgse pareltjes

Rederij Cascade heeft drie boten die verschillende routes varen. De Maaskernen Toer brengt je langs het witte stadje Thorn, vestingstad Stevensweert en het karakteristieke Wessem. Leuk weetje: in Thorn is de eerste Nederlandse aflevering van Sesamstraat opgenomen. Bij deze boottocht bezoek je een of meerdere stadjes en neem je twee uur later weer de boot terug. Stap bijvoorbeeld uit in de rustieke stadskern van Wessem en pak een terrasje. Bij de Sluis-Havenpassage ervaar je hoe het is om in één keer twaalf meter omhoog en naar beneden te 'vervallen' bij de Drielingsluis, de hoogste sluis van Nederland.

Bekijk de vaarkalender van Rederij Cascade voor alle mogelijkheden en vaartijden.

Ontdek prachtig Limburg met Rederij Cascade

Kapitein op eigen schip

Boek het alleenrecht op een schip en vier feest op een boot van de rederij. De chartercruise is dé feesttip van de crew! Je mag zelf een schip kiezen uit de vloot en de vaarroute bepalen. Het buffet staat opgedekt en de drankjes staan koud. Een verjaardag, huwelijksfeest of bedrijfsuitje tot 400 personen wordt onvergetelijk.

Rederij Cascade in Maasbracht leent zich ook goed voor een vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, workshop, groepsuitje, bedrijfsuitje, jubileumfeest, vrijgezellenfeest, bruidsreportage, trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Rederij Cascade rondvaarten

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.