Resort Brunssummerheide
EuroParcs Resort Brunssummerheide

In het glooiende heuvellandschap van Limburg vind je EuroParcs Resort Brunssummerheide. Het park grenst aan de Brunssummerheide en ligt vlakbij de Schinveldse Bossen. Een prachtige, groene omgeving. Perfect voor wandelaars, fietsers en ruiters! Vanaf het rustige vakantiepark ben je snel in Aken, Luik of Maastricht. Zo kun je de relaxte natuur combineren met een stedentrip in de buurt.

Strandbad de Zeekoelen

Zwemmen op Resort Brunssummerheide kan in natuurbad de Zeekoelen, een heerlijke, natuurlijke zwemvijver. De ligging is prachtig, tussen de heuvels, met zandstrandjes om te zonnen en grasvelden tussen de bomen. Voor kinderen is er een speeltuin met klimfort en een levensgroot dambord. Ook is er een volleybalveld en een groot springkussen te vinden. Neem een hapje en drankje bij Cafetaria De Hartige Hap, op het bosterras met loungegedeelte. De Zeekoelen is exclusief toegankelijk voor bezoekers van het resort. Ook heeft het resort een dierenweide. Bekijk alle faciliteiten van het vakantiepark op de website van het resort.

Resort Brunssummerheide in Brunssum leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Boek direct

Resort Brunssummerheide
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.