1

All-in-hotel De Bonte Wever Assen
All-in-hotel De Bonte Wever

De Bonte Wever in Assen is geen standaard hotel. Behalve heerlijke bedden en lekker eten staat de hotelgast hier nog veel meer te wachten. Kom tot rust in de sauna, zwem een paar baantjes in het zwembad en bubbel na in de whirlpool. De Bonte Wever, gelegen aan het eeuwenoude Asserbos, biedt een totaalpakket!

Zwembad en sauna

Het subtropisch zwemparadijs zit vol verrassingen. De wildwaterkreek voert je mee door wilde stromen en de golven in het golfslagbad maken het water een stuk spannender. Voor wat ontspanning staan de sauna's te gloeien en zijn de kruidenbaden gevuld met ontspannende aroma's.

Hotel De Bonte Wever

All-inclusive

Wat De Bonte Wever extra bijzonder maakt, is de handige all-inclusive formule: één prijs voor een compleet arrangement. Eten, drinken, toegang tot het subtropisch zwem- en saunaparadijs, de fitness, spelactiviteiten en het avondentertainment zijn bij de prijs inbegrepen. De Bonte Wever beschikt ook over een bowlingbaan. Leuke tip voor een gezellig avondje uit!

All-in-hotel De Bonte Wever in Assen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, schoolreisje, themafeest, workshop, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

All-in-hotel De Bonte Wever Assen