1

Munttheater Weert


-advertentiepositie-Munttheater Weert

Liefhebber van verfijnde opera of ballet? Of liever een avondje lachen om goed cabaret? Het Munttheater in Weert biedt een breed cultuurpalet voor jong en oud.

In het Munttheater kun je een avondje cultuur combineren met een etentje. Daarnaast biedt het een prettige ambiance voor het bespreken van belangrijke zaken.

Ook organiseert het theater ieder theaterseizoen diverse activiteiten rondom de voorstellingen. Denk aan een nagesprek met acteurs, of een workshop bij jeugdvoorstellingen. Deze activiteiten zijn gratis, maar let op: reserveren verplicht.

Naast de sfeer en de veelzijdigheid is ook de service in het Munttheater top. Voor alle voorstellingen geldt een tevredenheidsgarantie, en een portemonneeloze pauze. Dat laatste betekent dat elke bezoeker op vertoon van zijn toegangskaart een gratis drankje krijgt in de pauze.

Munttheater Weert in Weert leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en schoolreisje. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.munttheater.nl

Foto: Limburg Marketing
Foto: Limburg Marketing