Klimbos Appelscha

Hoog tussen de bomen klauteren de bezoekers van Klimbos Appelscha als aapjes over de vele hindernissen. Klimmen, abseilen en tokkelen: hier kom je de leukste uitdagingen en hindernissen tegen. Iedereen die groter is dan 1.40 meter mag de bomen in, dus ook kinderen! Dat maakt Klimbos Appelscha een ideaal uitje voor gezinnen. Extra spannend is een avondje klimmen in het donker!

Bedrijfsuitje of schoolreisje

Bij Klimbos Appelscha mag je gerust in je eentje komen klimmen. Zo'n twee uur lang klauter en klim je door het park. Maar nog leuker is een bezoek met een groep. Neem collega's of vrienden mee en kijk wie de uitdagende hindernissen weet te overwinnen. Of kom met de hele klas. Je kiest zelf het arrangement, eventueel aangevuld met meer leuke outdooractiviteiten en inclusief koffie, thee of een barbecue.

Ook is het mogelijk om een compleet ander outdooravontuur aan te gaan, bijvoorbeeld een spannende nachtelijke dropping, archery tag, suppen of kano├źn door de natuurgebieden rond het dorpje Ravenswoude of abseilen van de Bosbergtoren. Sluit af met een outdoor cookfestijn: koken op een open vuur.

Klimbos Appelscha in Appelscha leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje (vanaf € 19,50 p.p.), schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Klimbos Appelscha
Foto: Klimbos Appelscha
Foto: Klimbos Appelscha
Foto: Klimbos Appelscha
Foto: Klimbos Appelscha
Foto: Klimbos Appelscha