Surfles, surfkamp en kidsclub bij Surfschool Surfana

Surfschool Surfana

Bedwing de golven van de Noordzee met een surfplank. De gepassioneerde en relaxte instructeurs van Surfschool Surfana leren iedereen golfsurfen met leuke lessen, uitgebreide clinics of zelfs een meerdaagse surfkamp. Kom naar het strand in Bloemendaal, Zandvoort of op Vlieland, trek een wetsuit aan en duik het water in!

Het kan echt, golfsurfen in Nederland. Duik met Surfschool Surfana het water in en voel de Noordzee tot in de tenen. Op een veilige manier geven de gecertificeerde instructeurs les aan zowel beginnende als gevorderde surfers. Kies uit de verschillende lespakketten. Neem een surfles en leer de basis van het surfen of ga de hele dag oefenen tijdens een uitgebreide surfclinic. Spring na een dagje werken op een surfplank, geniet van de magie van de zee en bekijk de zonsondergang vanaf het water. Gewoon een surfboard en een wetsuit huren kan natuurlijk ook.

Ga op surfkamp

Geniet van de ultieme surfvakantie gewoon in Nederland. Kom naar Surfana Camp op camping de Lakens in Bloemendaal of op Vlieland en beleef de ultieme lifestyle die bij golfsurfen hoort. Ga veel surfen met de surfschool, pik een paar strandfeestjes mee en verblijf in een knus surfkamp. Kom alleen of met een groep, alles is mogelijk. Er zijn ook zomerkampen voor kinderen. Surfschool Surfana heeft verder de capaciteit om bedrijfsfeestjes, familiedagen en sportdagen te organiseren tot vierhonderd mensen.

Surfana Zandvoort from Surfana on Vimeo.

Surfschool Surfana in Zandvoort leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 22,50 p.p.), schoolreisje, themafeest, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana

Foto: Surfschool Surfana