Groepsuitje in de Achterhoek




Markante groepsuitjes in de Achterhoek

Zoek de uitdaging in de Achterhoekse natuur samen met collega's, vrienden of familie. Markant Outdoorcentrum biedt een prachtig terrein met diverse outdooractiviteiten als klimmen, survival en paintball. Of je nu op zoek bent naar de perfecte teambuilding of een leuk uitje met familie, dit outdoorcentrum heeft voor iedereen een geschikte activiteit.

Outdoor activiteiten in de Achterhoek

Familiedag

Een creatieve familie of een sportieve? Voor iedere familiedag weet Markant Outdoorcentrum een geschikt programma. Stap op de mountainbike of neem de handboog ter hand en probeer de roos te raken. Bier proeven, schilderen of een workshop djembé. Eindeloos veel uitdagingen om uit te kiezen!

Teambuilding

Voor bedrijven zijn de outdoor activiteiten bij Markant de manier om elkaar beter te leren kennen. Organisatieproblemen, communicatieprocessen en leiderschapsstijlen komen aan bod tijdens een actieve training. De collega's beleven ook plezier tijdens een poker clinic of een workshop outdoor cooking. Informeer voor alle mogelijkheden bij Markant.

Eten en slapen

Aan de voet van het natuurgebied Montferland ligt het restaurant van Markant. Want na een inspannende activiteit gaat iets te eten er wel in! Volledig verzorgde buffetten worden naar wens geserveerd. Ook is het restaurant geschikt voor vergaderingen en feesten. Voor groepen is het mogelijk om te blijven slapen. De groepsaccommodatie op het terrein van het outdoorcentrum heeft een slaapplaats voor 36 personen. Ontbijt, lunch en avondeten staan op verzoek klaar.

Groepsuitje in de Achterhoek in Braamt leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, schoolreisje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.markant-outdoorcentrum.nl

Groepsuitje in de Achterhoek
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.