1

Schapen drijven en slapen in het Groningse stro
Hayema Heerd

Ontdek de Hayema Heerd: op één van de mooiste plekken van Groningen. Is je bedrijf nodig toe aan een teambuildingssessie? Zin om een dag op pad te gaan met collega's of familie? Daar is nog alle ruimte voor op de Hayema Heerd! Kies één van de originele, landelijke activiteiten en leef je uit op het platteland!

Hayema Herd

Populaire activiteiten

Kies voor een geheel verzorgde, gezellige dag met originele activiteiten. Op de Hayema Heerd zul je zeker ervaren dat je op het platteland bent beland! Ver weg van de dagelijkse sleur leer je hier nieuwe kanten van jezelf en je collega's of vrienden kennen. Een paar populaire arrangementen zijn
  • Schapen drijven. Ideaal als teambuildingsactiviteit, niet zo geschikt voor vrijgezellenfeesten en kinderen onder de acht jaar.
  • Een landelijke Inboeringscursus, actief in de buitenlucht, voor als je liever moe dan lui bent.
  • Wadlopen: tot je knieën door de modder op de bodem van de Waddenzee.
  • Autopuzzeltocht door Groningen.

Leer schapen drijven

Test hoe goed je buiten het kantoor om kunt samenwerken met je collega's. De kudde schapen staat geheel onder jullie leiding. Natuurlijk wordt er eerst een demonstratie gegeven. De herder en zijn hond laten zien hoe je een kudde schapen ophaalt, wegdrijft, en een parcours met diverse hindernissen laat volgen. Vertrouwen en samenwerking zijn hierbij erg belangrijk. Een oppepper voor het team, maar ook ontzettend leuk. De schapen houden je graag voor de gek!

Slapen in stro

Maar er is nog meer mogelijk: op de hooizolder van de Hayema Heerd zijn bijzondere slaapplekjes gecreëerd: sprookjesachtige bedsteden met een verende laag stro (van tarwe). Hier slaap je op een comfortabel matras met zachte dekbedden, onder een rieten dak met dikke balken. Een bijzondere ervaring van slapen in het stro zonder kriebel of hooikoorts. Zelfs in de winter is slapen tussen het stro heerlijk op de Hayema Heerd. Warmtestralers zorgen voor een aangename temperatuur. Beleef je eigen sprookje in het romantische strokasteel of kruip weg in een stro-iglo. Je kunt ook gewoon zelf een tentje of een caravan meenemen voor een paar nachtjes op de camping. Of slaap in een huifkar!

Hayema Heerd in Oldehove leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, weekendje weg en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Schapen drijven en slapen in het Groningse stro