Segway tours op de Veluwe

Segway tours op de Veluwe

Maak een mooie en leuke tocht met de Segway. Dit vervoersmiddel bestuur je met je lichaam. Door het unieke balanssysteem staat de Segway altijd recht. En als je het apparaat eenmaal vertrouwt, is besturen zo eenvoudig, dat je alle tijd hebt om de omgeving te bekijken. Segway-Veluwe verzorgt afwisselende tours over de Veluwe. Je stapt in principe op in Ermelo of Harderwijk, maar in overleg kan ook worden gekozen voor een andere locatie in Nederland. Dan worden de Segways gewoon gebracht.

Harderwijker paling Tour

Deze tour door de oude Visserstad eindigt natuurlijk met het smullen van een heerlijk palinkje! De route begint bij de molen van Harderwijk en loopt door de binnenstad richting de Vischpoort. Sta even stil bij het prachtige uitzicht op het Veluwemeer of bezoek het Stadsmuseum om meer te leren over de lokale geschiedenis. De tour gaat verder door de zeebuurt richting het bos en komt uit bij Beekhuizerzand, een unieke zandverstuiving midden in de bossen. Je sluit de middag af met een lekker visje bij restaurant 't Rookerijtje.

Twizy

De Twizy is een kleine elektrische auto die 45 km/uur rijdt. Dit leuke autootje leent zich ook prima voor een tour over de Veluwe. Bij Segway-Veluwe kun je een combinatie tour maken. Eén groep gaat met de Segway een route rijden en de andere groep gaat met de Twizy's op pad. Halverwege wordt gewisseld.

Er zijn nog veel meer leuke arrangementen mogelijk. Combineer de tour met een bierproeverij of met diner bij de pizzeria.

Segway tours op de Veluwe in Ermelo leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Segway tours op de Veluwe

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.