Natuurkampeerterrein De Vlagberg

Natuurkampeerterrein De Vlagberg

Wakker worden met schapen en lammetjes of een Schotse Hooglander naast je tent? Dat kan op kampeerterrein Vlagberg. Om het terrein ligt bos en driehonderd hectare begrazingsgebied.

Zoek een plekje aan de rand van het grasveld of op een van de grote, met struiken en bomen afgeschermde plaatsen naast het veld. Midden op het grasveld staat een blokhut in Oostenrijkse stijl. Hierin kan bij de houtkachel een boek worden gelezen of spelletjes worden gedaan. Vooral in de winter is dit een geliefde plaats! Rondom het terrein liggen diverse wandel- en fietsroutes. De boswachter woont naast het terrein en organiseert tochten door het gebied met zijn dennenbos, heidevelden en akkers. Het terrein heeft twee kampvuurplekken waarvan één half overdekt is. Voor kinderen is er een spannend speelbos compleet met waterpomp. Het terrein is voorzien van luxe (privé)sanitair.

Natuurkampeerterrein De Vlagberg in Sint Anthonis leent zich ook goed voor een weekendje weg. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Natuurkampeerterrein De Vlagberg

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.