Paintballworld

Paintballworld

De paintballs vliegen om je oren bij Paintballworld. Beleef de spanning van paintballen, lasergamen en airsoft in het nagebouwde dorp in Wehl. Bij Paintballworld speel je op speelvelden met spectaculaire thema's, je wordt niet samengevoegd met andere groepen en het allermooist: je hebt altijd onbeperkte paintballs! Beleef samen met collega's, familie of vrienden een onvergetelijk dagje uit bij Paintballworld!

Paintballworld Prisonbreak Zutphen

Paintballwapen

Je maakt gebruik van een professionele paintball of lasergames uitrusting en onder begeleiding van een ervaren instructeur krijgen jij en je team verschillende spelopdrachten. De gevangenis is opgedeeld in diverse speelzone’s, dus je speelt in verschillende omgevingen. Natuurlijk maak je hierbij gebruik van een complete uitrusting bestaande uit een camouflage overall, een masker (bij paintball) en een paintball- of lasergameswapen.
Paintballworld Prisonbreak Zutphen

Arrangementen

Het aanbod bestaat uit diverse arrangementen die je naar jouw eigen wensen en budget vorm kunt geven. Zo is de locatie geschikt voor verschillende doelgroepen, of het nu gaat om een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of kinderfeestje. Bovendien kun je jouw dagje weg helemaal compleet maken door het sportieve arrangement uit te breiden met een van de heerlijke menu mogelijkheden. Voor, tijdens of na het spelen kun je genieten van een uitgebreide lunch of een smakelijk barbecue buffet. En natuurlijk kun je bij de bar terecht voor diverse snacks en drankjes.

Wil ook jij eens een dagje weg plannen in een heel unieke ambiance? Bezoek dan de website van Paintballworld voor een overzicht van alle mogelijkheden. Tot snel bij Paintballworld!

Paintballworld in Wehl leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Paintballworld

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.