1

Have Fun Events: actieve indoor en outdoor
Have Fun Events

Ongewone teambuildingactiviteiten, adrenaline-verhogende vrijgezellenfeestjes of een lollig kinderfeestje. Wat de wensen ook zijn, het ervaren team van Have fun Events maakt elke gelegenheid onvergetelijk. Van blowkarten tot een puzzeltocht in een Eend, kijk snel op de website van Have fun Events en kies het uitje dat bij jouw groep past.

Groepen maken plezier bij Have fun Events!
Groepen maken plezier bij Have fun Events...!

Creatief of sportief?

Ga bijvoorbeeld raften op open zee. Zelfs de stoerste kerels moeten even slikken wanneer de golven tegen de zijkanten van de rubberen boot bonken. Vertrouwen op elkaar en de balans bewaren vraagt om echt teamwork.

Toch meer zin om op het droge te blijven en creatief bezig te zijn? Ga dan met het hele bedrijfspersoneel naar het circus voor een jongleerworkshop. En duik 's avonds gezellig de pub in voor een avondje kennis en zwingen tijdens de Pub quiz. De pub quiz bestaat uit verschillende rondes met leuke weetjes vragen, doe opdrachten en uiteraard zingen!

Have Fun Events in Voorhout leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje, themafeest, workshop en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Have Fun Events: actieve indoor en outdoor