1

GESTOPT: Groepsuitje bij De Engelenweij


-advertentiepositie-



GESTOPT: Groepsuitje bij De Engelenweij

GESTOPT

Omgeven door landelijk groen in het buurtschap Oostersebos ligt De Engelenweij, een paradijsje in Zuidoost-Drenthe. De monumentale Saksische boerderij uit 1828 wordt hier omringd door eeuwenoude bomen, langs een slingerend klinkerweggetje. Boek een van de uitdagende groepsactiviteiten als teambuilding, kies voor een interactieve teamtraining of volg een van de nostalgische workshops die de boerderij aanbiedt. Trouwplannen? Ook daarvoor is De Engelenweij het juiste adres in Drenthe!

Bij De Engelenweij keert de bezoeker terug naar de basis, in een oase van rust. De authentieke boerderij is nog in oorspronkelijke stijl met oud kookgerei, waterpomp en een origineel buitentoilet. Voor teambuilding biedt De Engelenweij een uniek programma op maat. Elementen uit het verleden komen terug in de huidige tijd. Neem deel aan een socratisch gesprek, beleef een onvergetelijke pick-upavond, doe een kookworkshop of organiseer een teambuildingsdag met bamboestieken.

Boerderij De Engeleweij

Vergaderlocatie

Voor organisaties die buiten de deur willen vergaderen is De Engelenweij een verrassende vergaderlocatie. Rust en ruimte zorgen voor inspiratie en geven energie. Ook voor een groep vrienden, familie- of personeelsfeest heeft De Engelenweij uitgebreide mogelijkheden, zoals een leuke kookworkshop.

Gastvrijheid

In de moestuin worden vergeten groenten en oude aardappelrassen geteeld. Alle ingrediënten voor de catering komen van eigen erf, puur natuur en biologisch. Eten van dichtbij! Gastvrijheid heeft voor Willem en Ria van Engelenhoven een speciale betekenis. Ze ontfermen zich met hart en ziel over hun gasten. Hun motto is 'bij ons bent u een mens en geen klant'.

GESTOPT: Groepsuitje bij De Engelenweij in Schoonebeek leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 

GESTOPT: Groepsuitje bij De Engelenweij
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.