Het Schwarzwald
Themafeesten en actieve uitjes in Twente

In het prachtige Schwarzwalder bos in Overijssel bevindt zich Het Schwarzwald. Of je nu wilt feesten als een Viking, door de bossen rijdt in een buggy of je voor even een ster wilt voelen in een limousine: dit restaurant en partycentrum is van alle markten thuis. Een greep uit alle activiteiten en themafeesten:

  • Overleef de dolle dokters en verpleegsters van Ziekenhuis op stelten;
  • Heb jij alles onder controle? Volg een leuke en leerzame anti-slipcursus;
  • Rij van puzzel naar puzzel in een nostalgische Volkswagen Kever rally.

Kies je liever voor iets sportiefs? Trek dan de omgeving in met een segway, solex, Kever of step! Ook buggy rijden moet iedereen een keer geprobeerd hebben! De uitdagende tocht gaat over verharde wegen en paden. Onder leiding van een ervaren instructeur ontdek je de mooiste paden en uitzichten van het Twentse landschap.

Themafeestjes!

Duik de nacht in met een themafeest van Het Schwarzwald. Saturday Night Fever, Ik hou van Holland of een Tropical Beach Party. Het kan allemaal! Ook is er de Après-Ski Party en het Piratenfeest. Keuze zat!

Versla de escaperoom

Beleef met z'n allen een spannend avontuur in een van de escaperooms van Het Schwarzwald. Met een grote groep? Kies dan voor Mexican Maffia | The Battle, die verschillende kamers heeft. Hierbij ga je niet alleen de strijd aan met de klok, maar ook met je vrienden, collega's of familie in de andere kamers. Welk team is het snelst?

Het Schwarzwald in Rijssen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.hetschwarzwald.nl

Foto: Het Schwarzwald.
Foto: Het Schwarzwald.
Foto: Het Schwarzwald.
Foto: Het Schwarzwald.