Themafeesten en actieve uitjes in Twente

In het prachtige Schwarzwalder bos in Overijssel bevindt zich Het Schwarzwald. Of je nu wilt feesten als een Viking, door de bossen rijdt in een buggy of je voor even een ster wilt voelen in een limousine: dit restaurant en partycentrum is van alle markten thuis!

Een greep uit alle activiteiten en themafeesten:

Bezoek www.hetschwarzwald.nl »En of je nou met vrienden, collega's of familie komt, een dagje weg bij Het Schwarzwald kan niet stuk! Kies je liever voor iets sportiefs? Trek dan de omgeving in met een segway, solex, Kever of step! Ook buggy rijden moet iedereen een keer geprobeerd hebben! De uitdagende tocht gaat over verharde wegen en paden. Onder leiding van een ervaren instructeur ontdek je de mooiste paden en uitzichten van het Twentse landschap.

Themafeestjes!

Duik de nacht in met een themafeest van Het Schwarzwald. Saturday Night Fever, Ik hou van Holland of een Tropical Beach Party. Het kan allemaal! Ook is er de Apres Ski Party of het Piratenfeest. Keuze zat!

GPS tocht met de limousine

Limousine dropping

Heel bijzonder en avontuurlijk is de Limousine GPS Dropping. Beleef als VIP een avond in de negen meter lange Lincoln limousine. Eerst geniet je van een lekker glas champagne of prosecco en de waanzinnige luxe. Totdat de limousine ineens stopt en je zelf de weg naar huis moet vinden...

Themafeesten en actieve uitjes in Twente in Rijssen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, themafeest, workshop, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

www.hetschwarzwald.nl »

Buggyrijden voor stoere mannen!

Pure luxe in de limousine.

Buggyrijden voor stoere mannen!

Buggyrijden voor stoere mannen!

Buggyrijden voor stoere mannen!

Treed op als dj en dans erop los.

Buggyrijden voor stoere mannen!

Vikingen!