Binnen- en buitenspeeltuin de Holle Bolle Boom

Koning Pa-Radijs heet je welkom in speelparadijs de Holle Bolle Boom! Een dagje spelen bij deze grote binnen- en buitenspeeltuin is leuk bij goed en slecht weer. In de Holle Bolle Boom speel je namelijk binnen, buiten én in een overdekt tropisch waterparadijs.

Bezoek www.hollebolleboom.nl »

Overdekt spelen bij Holle Bolle Binnen

In de grote indoorspeeltuin klim en klauter je in de enorme Holle Bolle Boom! Glijd in het donker naar beneden of sjees van de supersteile glijbaan in de ballenbak. Holle Bolle Binnen is leuk voor kinderen tot en met elf jaar. Peuters kunnen veilig spelen in de minigaard.

Op avontuur bij Holle Bolle Buiten

Dwaal door het doolhof en ontdek ondergrondse gangen! Vind jij de uitgang? Holle Bolle Buiten is een buitenspeeltuin vol verrassingen. Spring op de trampoline of zweef met de kabelbaan over het water naar de overkant. In het Fonteinpark koel je lekker af terwijl je door de fonteinen rent. Daag je familie uit tijdens een potje minigolf en doe mee met de speurtocht!

Waterfeest bij Holle Bolle Plons

Neem een plons in het overdekte waterparadijs! Trotseer de lekkende toren van Pisa bij Holle Bolle Plons, laat je verrassen door onverwachte waterstralen uit de Big Ben en Manneke Pis en klauter in de Sfinx. Let goed op, anders krijg je opeens een regendouche!

Speeltuin de Holle Bolle Boom

Binnen- en buitenspeeltuin de Holle Bolle Boom in Tuitjenhorn leent zich ook goed voor een familiedag, kinderfeestje (vanaf € 9,50 p.p.), schoolreisje, weekendje weg en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor kinderen.

www.hollebolleboom.nl »

Welkom in de Holle Bolle Boom!

Zoef van de steile glijbaan.

Welkom in de Holle Bolle Boom!

Welkom in de Holle Bolle Boom!

Welkom in de Holle Bolle Boom!

Overdekt waterplezier.

Welkom in de Holle Bolle Boom!

Het Fonteinplein.