De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

Iedereen heeft zin in een feestje, maar bij Zinineenfeestje.nl zijn ze experts in het organiseren van de meest bijzondere partijen! Ontdek de leuke en verrassende feestmogelijkheden en activiteiten van Zinineenfeestje.nl en maak er een onvergetelijke dag van. Spannende buggytochten door het bos, een nostalgische 2CV-tocht langs de Maas of een groot après-ski feest: waar heb je zin in?

Feest experts

Het enthousiaste team van Zinineenfeestje.nl is expert in het organiseren van de leukste (thema)feesten en quizavonden. Nodig het doldwaze duo 'Heidi und Peter' uit voor een echte Tiroler Abend en geniet tijdens een heerlijk grillbuffet van gezellige après-ski feestmuziek van de live dj. Als je niet oppast, vliegt het dak er nog af! Doe een wedstrijdje bierpulschuiven met alle feestgangers of ontdek wie de stoerste man of vrouw is tijdens de houthakkerswedstrijd. Of geniet van de oer-Brabantse gezelligheid tijdens de hilarische spelshow Ik hou van Brabant. Wie kent de meeste typische Brabantse gewoontes en spreekwoorden?

Actief dagje uit in Brabant: arrangementen

Het is ook leuk om een keer een actief uitje te kiezen als feestelijke activiteit. Maak een nostalgisch ritje met een lelijke eend door het beeldschone Brabantse landschap en breng een bezoek aan een sfeervolle speciaalbier-brouwerij of speel een uurtje echt Franse jeu des boules. Tijdens de zomermaanden kan het dak van de 2CV helemaal open en dat is op en top genieten op de slingerende landweggetjes! Voor wie de oude 2CV's niet snel genoeg gaan zijn de ritjes per Funbuggy's een leuk idee. In deze open buggy’s raas je door de modderige bossen of over de verharde wegen. Of maak een relaxte tour met één van onze 100 solexen, lekker touren met de haren in de wind.


De leukste workshops en Pizza party's

Zin om zelf de handen uit de mouwen te steken met de familie, vrienden of collega's? Volg dan een van de bijzondere workshops! Of ga zelf pizza bakken. U rolt de pizzabodem zo groot als u zelf wilt, belegt hem met allerlei lekkers naar eigen smaak en bakt hem dan in de echte originele Italiaanse houtgestookte pizzaoven. Bon appetit!
Deze activiteit is geschikt voor bedrijven en particulieren, kinderen, volwassenen en ouderen.

De leukste ideeën voor een spetterend themafeest!

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.