Hollands Venetië
Groepsuitjes in Giethoorn - Hollands Venetië

Spelen, puzzelen, varen. Een dag in Giethoorn zit boordevol uitdaging. Helemaal met een spannend groepsarrangement van Hollands Venetië. Een familiedag of een bedrijfsuitje, het wordt allemaal geregeld.

Familiedag

Een zaaltje huren is allang niet meer genoeg voor een geslaagde familiedag. In Giethoorn heeft restaurant Hollands Venetië veel meer te bieden dan dat. Schattenjacht, smokkelavond, een dropping. Er zijn verschillende groepsuitjes om uit te kiezen. Met zo'n kant-en-klaar-arrangement leer je elkaar pas echt kennen! Actief meedoen met een spelprogramma of een ontspannen tocht op de Solex, voor elke familie een onvergetelijke dag. En als niet iedereen hetzelfde wil dan is er het familiearrangement, waar iedereen zelf een keuze kan maken.

Bedrijfsuitje

Ook voor een uitje met je collega's ben in Giethoorn op de goede plek. Samen strijden in een spannend spel als The Phone of op zoek naar een schat met GPS: dat is echte teambuilding! Hollands Venetië maakt het bedrijfsuitje graag compleet met een lunch of een zogenaamd Koekenpanfestival, met verschillende soorten vlees, salade, friet en rijst.

Hollands Venetië in Giethoorn leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek hollands-venetie.nl

Hollands Venetië
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.