Race met een blokart over het strand van Ouddorp
Natural High blokarten

Scheur met grote snelheid over het strand in een blokart! Het hele jaar door scheuren deze snelle karretjes over het strand van Ouddorp, voortgedreven door de wind die in het zeil blaast. Benieuwd of blokarten - ook wel strandzeilen - iets voor jou is? De professionele instructeurs van Natural High delen graag hun kennis en zorgen ervoor dat iedereen binnen no-time de slag te pakken heeft. Vlak boven de grond liggend scheur je over het strand, de wind bepaalt de snelheid. Deze spectaculaire sport staat garant voor spanning en avontuur en is tof voor jong en oud.

Blokarten: goed om te weten

Volg de instructies van de mensen van Natural High en voor je het weet ben je een echte zandzeiler. Deze gave activiteit is leuk voor de hele familie. Kinderen vanaf tien jaar kunnen meedoen, waarbij voor kinderen onder de twaalf jaar wel even toestemming van de ouders nodig is. De minimale lengte is 1.40 meter. Opa of oma ook mee? Dat kan! Hoe intens de activiteit wordt, bepaal je met de verschillende maten powerkites.

Meer leuke strandactiviteiten

Op het strand van Ouddorp is van alles te beleven. Rustig een wandelingetje maken over het strand en dan uitrusten in de Beachclub bijvoorbeeld. Of meedoen met één van de activiteiten! Naast blokarts racen er ook kitebuggy's over het strand, waarbij geen zeil maar een vlieger de drijvende kracht is. En wat dacht je van powerkiten? Tijdens deze cursus leer je enorme vliegers onder controle te krijgen - ze zijn vele vierkante meters groot! Geen potje onschuldig vliegeren dus, maar een echte uitdaging. Voor de echte durfal is er een cursus kitesurfen. Met een surfplank onder de voeten en een vlieger in de handen spring je boven de zee uit.

Natural High blokarten in Ouddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.natural-high.nl

Foto: Milan van der Meer
Foto: Milan van der Meer
Foto: Milan van der Meer
Foto: Milan van der Meer
Foto: Milan van der Meer
Foto: Milan van der Meer