Race met een blokart over het strand van Ouddorp

Natural High blokarten

Scheur met grote snelheid over het strand in een blokart! Elk seizoen scheuren deze snelle karretjes over het strand van Ouddorp, voortgedreven door de wind die het zeil blaast. Benieuwd of blokarten - ook wel strandzeilen - iets voor jou is? De professionele instructeurs van Natural High delen graag hun kennis en zorgen ervoor dat iedereen het binnen no-time de slag te pakken heeft.

Vlak boven de grond liggend over het strand scheuren, terwijl de wind je snelheid bepaalt. Dat is blokarten - ook wel strandzeilen - bij Natural High. Deze sport staat garant voor spanning en avontuur en is voor jong en oud toegankelijk.

Blokarten: goed om te weten

Volg de instructies van de mensen van Natural High en voor je het weet ben je een echte zandzeiler! Er zijn wel wat voorwaarden. Kinderen jonger dan twaalf jaar mogen alleen meedoen als ze toestemming van hun ouders hebben, die een inschrijfformulier moeten ondertekenen. En er geldt een minimale lengte van 1.40 meter en een minimale leeftijd van negen of tien jaar oud. Opa of oma ook mee? Dat kan! Hoe intens de activiteit wordt, is met verschillende maten powerkites te bepalen.

Meer leuke strandactiviteiten

Op het strand van Ouddorp is van alles te beleven. Rustig een wandelingetje maken over het strand en dan uitrusten in de Beachclub. Of meedoen met één van de activiteiten! Naast blokarts racen er ook kitebuggy's over het strand, waarbij geen zeil, maar een vlieger de drijvende kracht is. En wat dacht je van powerkiten? Tijdens deze cursus leer je enorme vliegers onder controle te krijgen - ze zijn vele vierkante meters groot! Geen potje onschuldig vliegeren dus, maar een echte uitdaging. Voor de echte durfal is er een cursus kitesurfen. Met een surfplank onder de voeten en een vlieger in de handen spring je boven de zee uit.

Natural High blokarten in Ouddorp leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Foto: Milan van der Meer.

Foto: Milan van der Meer.

Foto: Milan van der Meer.

Foto: Milan van der Meer.

Foto: Milan van der Meer.

Foto: Milan van der Meer.