Mix van Medemblikse uitjes - GESLOTEN

Mix van Medemblikse uitjes - GESLOTEN

Dit uitstapje bestaat niet meer.

Medemblik is de kleinste, maar ook de oudste van de West-Friese steden. Tijd voor een ontdekkingstocht door de stad. Met RondjeRegio kun je zelf je dagje weg in Medemblik samenstellen. Je kunt ook kiezen voor Medemblik in de Mix: varen met de fluisterboot, een speurtocht door de stad, een potje midgetgolf en een hapje en een drankje.

Medemblik in de Mix

Eerst is het tijd voor een potje midgetgolf in het Emmapark. Een spel dat leuk is voor jong en oud. Daarna stap je in de fluisterboot voor een vaartocht door het prachtige Medemblik. En het leuke is: iedereen mag de boot besturen. Je hebt er geen vaarbewijs voor nodig! Als klap op de vuurpijl is er een fotospeurtocht met een quiz over de stad. Om het nog spannender te maken, ga je 'klootschietend' door de stad. Twee teams strijden tegen elkaar om het minste aantal worpen met de kloot en natuurlijk de goede antwoorden op de vragen. De dag wordt afgesloten met een welverdiende maaltijd bestaande uit saté, salade en friet!

Mix van Medemblikse uitjes - GESLOTEN in Medemblik leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag en familiedag. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Mix van Medemblikse uitjes - GESLOTEN

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.