Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger ligt opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Oude programma's als Swiebertje nog eens terugkijken in de Media Lounge, zelf het nieuws presenteren of met de kinderen in de POPstudio optreden? Stap dan binnen in de oneindige mediawereld van Beeld en Geluid!

Word een ster en steel de show

Vanaf het moment dat je binnenkomt in Beeld en Geluid kom je ogen en oren tekort. Het gebouw is verdeeld in vijftien paviljoens, met allemaal een eigen thema en leuke activiteiten. Log aan het begin van de experience in met je eigen ring en kies je favoriete BN'er uit. Deze celebrity leidt je als virtuele gids rond in de wereld van film, radio, televisie en online media en legt bij elke activiteit uit wat de bedoeling is. Pak je moment of fame en doe een screentest voor een serie, ga als regisseur aan de slag of presenteer zelf het nieuws en kijk het later thuis terug. Je ring bewaart namelijk alles wat je doet! In de Beeld en Geluid experience heb je zelf de kans om een ster of mediamaker te zijn.

Neem een kijkje achter de schermen

Stap in de trein van de Hillywood Tour en bekijk de wondere wereld van de media eens vanaf de andere kant. Enthousiaste gidsen geven je een rondleiding over het Media Park. Een ritje door het enorme rekwisietendepot is één van de hoogtepunten. Neem bijvoorbeeld plaats als jurylid op de echte Voice of Holland-stoelen of kruip achter de RTL Boulevard desk. Bekijk de tijden en prijzen van de Hillywood Tour.

Tip: boek een kinderfeestje bij Beeld en Geluid!

Zingen en muziek maken in de studio!

De archieven van Beeld en Geluid.

Zingen en muziek maken in de studio!

Zingen en muziek maken in de studio!

Zingen en muziek maken in de studio!

Het unieke Beeld en Geluid gebouw.

Zingen en muziek maken in de studio!

Voorspel de toekomst in het Tijdlab!