Flits door de tijd in Beeld en Geluid

Een schat aan televisiebeelden en radioshows van vroeger liggen opgeborgen bij Beeld en Geluid in Hilversum. Stiekem nog eens terug kijken naar Swiebertje of een ander programma en bovendien de kinderen een leuke dag bezorgen? Stap dan binnen in de wereld van Beeld en Geluid!

Presenteer het nieuws!

Beeld en Geluid is allesbehalve een stoffig archief! Vanaf het moment dat je binnenkomt kom je ogen en oren tekort. Het gebouw is verdeeld in vijftien paviljoens, met allemaal een eigen thema en leuke activiteit. BN'ers leiden je rond in de wereld van radio en televisie. Pak in de Sterrenshow je eigen moment of fame door een screentest te doen voor een soap, of presenteer zelf het nieuws en kijk het later thuis terug. Vergeet ook de Toppop-studio niet, waar bezoekers zich op het podium wagen voor een spannend optreden. Een bezoek aan de Beeld en Geluid experience geeft iedereen de kans om in de mediawereld te stappen en zelf aan de slag te gaan.

Kijkje achter de schermen

Stap in de trein van de Hillywood Tour en bekijk de wondere wereld van televisie eens vanaf de andere kant. Enthousiaste gidsen geven je een rondleiding over het Media Park. Een ritje door het enorme rekwisietendepot is één van de hoogtepunten. Neem bijvoorbeeld plaats als Ali B op de echte Voice of Holland-stoelen! Kijk voor tijden en prijzen van de Hillywood Tours op de website.

Tip: Vier je kinderfeestje bij Beeld en Geluid!

Zingen en muziek maken in de studio!

De archieven van Beeld en Geluid.

Zingen en muziek maken in de studio!

Zingen en muziek maken in de studio!

Zingen en muziek maken in de studio!

Het unieke Beeld en Geluid gebouw.

Zingen en muziek maken in de studio!

Voorspel de toekomst in het Tijdlab!