1

Vaar met een fluisterboot over het Leekstermeer
Cnossen Leekstermeer

Geruisloos glijdt de zeilboot over het water van het Leekstermeer. De zeilen klapperen zachtjes en vogels laten van zich horen. Heerlijk ontspannen, zo'n dagje varen. Ga het water op met een zeilboot, fluisterboot, motorboot of kano van vakantiepark Cnossen Leekstermeer. En na een intensieve dag verzorgen zij graag een lekkere maaltijd in het restaurant.

Vakantiepark Leekstermeer

Boot huren

Het Leekstermeer, het grootste meer van Drenthe, is het absoluut waard om eens vanaf het water te bekijken. Romantisch met z'n tweetjes in een sloep, fluisterbootje of een motorbootje. Of met een hele groep het water op! Watersportcentrum Cnossen heeft boten genoeg voor grote groepen. Weinig ervaring of zelfs helemaal niet? Zij helpen iedereen graag een eindje op weg. Boek een compleet arrangement en geniet van een onbezorgde dag.

Restaurant

Na een dag op het water meren de boten weer aan bij hun thuis: Vakantiepark Cnossen Leekstermeer. Bij het restaurant wacht een lekker diner, lunch of gewoon een borreltje. Voor groepen staan er ook verschillende buffetten op de kaart. Ideaal voor een personeelsdag, familiedag of een bruiloft!

Cnossen Leekstermeer in Nietap leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

Vaar met een fluisterboot over het Leekstermeer