Vakantieboerderij Erve Lieftink

Vakantieboerderij Erve Lieftink

Al eeuwenlang siert herenboerderij Erve Lieftink het Gelderse landschap bij Geesteren. Het boerderijcomplex was behoorlijk vervallen, maar werd met zorg gerestaureerd en klaargemaakt om gasten te ontvangen. De oude details zijn verenigd met moderne faciliteiten. In het smaakvol ingerichte voorhuis genieten gasten van een bijzonder gerieflijk verblijf. Groepen van maximaal tien personen vinden hier rust en gastvrijheid.

Overnachten

De ornamenten, de balken en de schouw herinneren nog aan het oorspronkelijke interieur van Erve Lieftink. Maar de boerderij is verder flink onder handen genomen en is voorzien van alle moderne gemakken. In de woonkamer van 60 vierkante meter vind je een authentieke schouw (open haart) en de keuken is ingericht met de nieuwste technieken.
Erve Lieftink biedt ruimte aan tien personen, verdeeld over vijf slaapkamers. In alle kamers staan comfortabele boxsprings, nachtkastjes en een kledingkast. Bij de hoofdslaapkamer hoort een eigen luxe badkamer. Voor de andere gasten is er nog extra een badkamer aanwezig.

Omgeving

Alleen al door uit het raam te kijken ontdekken de gasten van Erve Lieftink een prachtige omgeving. Het voorhuis van de boerderij is omringd door een boomgaard en een grote tuin met een ecologische waterpartij. Voor het huis ligt een groot terras inclusief tafel, stoelen en een barbecue. In de buurt is het heerlijk wandelen of golfen.

Vakantieboerderij Erve Lieftink

Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.