Romantisch dineren in een sfeervolle boerderij bij zee
Restaurant de Bokkesprong

Romantisch dineren doe je bij Restaurant de Bokkesprong, in een authentieke stolpboerderij. Het restaurant ligt naast de Schoorlse duinen, de hoogste duinen van Nederland. Een prachtige wandeling van zo'n twintig minuten over de duintoppen en je staat naast de zee. In de boerderij zelf ben je er samen eventjes helemaal uit: een drankje aan de bar, een uitgebreid diner op de sfeervolle hooizolder of even bijkomen na een strandwandeling bij het knapperende haardvuur. Als de zon schijnt is het heerlijk zitten op het terras in de mooie tuin.

Romantisch uit eten

Geniet van de gezellige sfeer in het restaurant. Boven dineer je op de hooizolder met uitzicht op de dansvloer en de magnifieke open haard. Zin om te dansen? Beneden zit je vlak bij de dansvloer en maak je gemakkelijk tussen de gangen door even een dansje. Weten wat je van die gangen mag verwachten? Bekijk alvast de menukaart.

Prachtige feestlocatie

De prachtige boerderij is ook in z'n geheel af te huren voor een feest. De sfeer en uitstraling in combinatie met de vlotte en gezellige bediening zorgen voor een onvergetelijke ervaring. De benedenverdieping met dansvloer en open haard heeft plaats voor vijftig tot honderdvijftig mensen. Inclusief de bovenverdieping is er in totaal ruimte voor driehonderd personen. Boek er een dj of band bij en je hebt een superlocatie voor een feest of een bruiloft.

Disc golf in de Schoorlse duinen

Combineer een maaltijd of high tea bij De Bokkesprong met een leuke activiteit: disc golfen in de Schoorlse Duinen! De Bokkesprong ligt naast een prachtig duingebied. Bij disc golf speel je met een 'basket' in plaats van een 'hole' en heb je geen golfclub nodig. Je gooit zelf de disc als een soort frisbee in de basket. Het parcours heeft achttien baskets en loopt dwars door het bos en over de duinen van Schoorl. Leuk voor het hele gezin!

Restaurant De Bokkesprong

Restaurant de Bokkesprong in Groet leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, high of afternoon tea, familiedag, themafeest, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.bokkesprong.nl

Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.
Foto: De Bokkesprong.