1

Sloepfriesland
Heerlijk in een sloep varen op de Friese meren

Zin in een heerlijke dag op het water? Stap in een elektrische sloep van Sloepfriesland en laat je door de ervaren schipper meevoeren naar de mooiste plekjes op de Friese meren. Comfortabel zittend op een zacht kussen geniet je van de rust en het prachtige uitzicht over het water. Friesland op zijn best!

Ervaar hoe mooi Friesland is

De elektrische sloep is erg schoon en vrijwel stil, waardoor hij bijna geruisloos over het water glijdt. Je hoort de vogels in de lucht, het water kabbelen tegen de boot en je kan elkaar gemakkelijk verstaan. Net als de schipper, die je alles kan vertellen over de mooie omgeving. Vaar 2,5 uur over wijde meren en door smalle slootjes en kijk je ogen uit. Of geniet wel zes uur lang van de Friese natuur! Kom je een leuk dorpje tegen? Stap dan uit voor een kopje koffie of heerlijke lunch.

Sloepvaren in Friesland

Met een groep het water op

De sloep van Sloepfriesland biedt plek aan twaalf mensen. Ook met een grotere groep kan je zo'n unieke rondvaart maken, er worden dan meer sloepen geregeld. Sloepfriesland heeft meerdere vaste tochten en arrangementen die je naar wens kan aanpassen. De vaartochten beginnen in Oppenhuizen bij Sneek, maar voor een lange tocht kun je zelf bepalen waar je opstapt.

Sloepfriesland in Oppenhuizen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.sloepfriesland.nl

Foto: Sloepfriesland
Foto: Sloepfriesland
Foto: Sloepfriesland
Foto: Sloepfriesland
Foto: Sloepfriesland
Foto: Sloepfriesland

-advertentiepositie-