Solextoertocht langs het Dwingelderveld

Back to the sixties! Verken het mooie platteland van Drenthe met een toertocht van Solex Ruinen. Spring op de Solex en volg de route langs het Dwingelderveld. De bromfiets komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar groeit nog steeds aan populariteit in Nederland. Nu maken vooral vrijgezellengroepen, bedrijfsfeesten en families dankbaar gebruik van het ludieke voertuig. Het grote voordeel is dat je veel ziet van de omgeving, zonder dat je al teveel spanning hoeft te leveren.

Bezoek www.solexverhuurruinen.nl »

Boek de Solex Toertocht van Solex Ruinen voor een origineel groepsuitje. De tocht is dertig kilometer lang en duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief een korte pauze. Een heerlijke lange tijd op pad met je gezelschap, waarbij je op onderzoek gaat langs de rand van het Dwingelderveld, een uitgestrekte heidevlakte in Drenthe. Met maximaal 85 personen per groep rijdt de optocht per bromfiets langs mooie wegen. Een echte blikvanger!


Rijd rond op de Solex

Reken maar op spontane reacties van tegenliggers en voorbijgangers die uit de weg moeten gaan voor het ronkende gezelschap. Er gaat altijd een bezemwagen mee met reserve-Solexen, dus je kunt zelf zorgeloos eropuit. Om per solex te mogen rijden, moet je minimaal zestien jaar oud zijn en een brommercertificaat of een autorijbewijs is verplicht.

Solextoertocht langs het Dwingelderveld in Ruinen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

www.solexverhuurruinen.nl »