Solexverhuur Ruinen
Solextoertocht langs het Dwingelderveld

Back to the sixties! Verken het mooie platteland van Drenthe met een toertocht van Solex Ruinen. Spring op de Solex en volg de route langs het bosrijke Dwingelderveld, Ruinen en Uffelte. Nostalgie verzekerd! De bromfiets komt oorspronkelijk uit Frankrijk, maar werd ook in Nederland razend populair, vooral in de jaren zestig. Nu maken vooral vrijgezellengroepen, bedrijfsfeesten en families dankbaar gebruik van het ludieke voertuig. Het grote voordeel is dat je veel ziet van de omgeving, zonder dat je veel inspanning hoeft te leveren. Op je gemakje toeren dus!

Origineel groepsuitje

Boek de Solex Toertocht van Solex Ruinen voor een origineel groepsuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of familiedag. De tocht is dertig kilometer lang en duurt ongeveer 2,5 uur, inclusief een korte pauze. Een heerlijk lange tijd op pad met je gezelschap, waarbij je op onderzoek gaat langs de rand van het Dwingelderveld, een uitgestrekte heidevlakte in Drenthe. Met maximaal 80 personen per groep rijd je in optocht per bromfiets langs mooie wegen. Een echte blikvanger! Tip: Neem een picknickmand mee en ga met z'n allen smullen op een zelf uitgekozen plekje. Of kies voor een arrangement met lunch of een uitgebreid buffet.

Rijd rond op de Solex

Reken maar op spontane reacties van tegenliggers en voorbijgangers; met zo'n club Solexen trek je veel bekijks! Er gaat altijd een bezemwagen mee met reserve Solexen, dus je kunt er zorgeloos op uit. Let op: om Solex te mogen rijden moet je minimaal zestien jaar oud zijn. Een brommer- of autorijbewijs is verplicht.

Solexverhuur Ruinen in Ruinen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje en vrijgezellenfeest. Deze activiteit is geschikt voor volwassenen.

 Bezoek www.solexverhuurruinen.nl

Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen.
Foto: Solex Ruinen
Foto: Solex Ruinen