1

MAK Blokweer


-advertentiepositie-MAK Blokweer

Natuurpark Blokweer is ontstaan door omwonenden die weerstand hadden tegen oprukkende woningbouw. Met behulp van Nederlandse Landgeiten en Mergellandschapen wordt de omgeving door MAK Blokweer ecologisch beheerd. Buiten zijn er speurtochten, kunnen kinderen zoeken naar waterbeestjes, dieren aaien en door de tuinen struinen. MAK Blokweer kan ook verjaardagsfeestjes, workshops en teambuildingsuitjes organiseren.

In bezoekerscentrum de Molshoop maakt Maks de Mol de bezoekers wegwijs in de cultuurgeschiedenis, agrarische kringloop en het ecologisch landschapsbeheer. In het natuurpark kunnen kleine bezoekers speurtochten doen, waterbeestjes zoeken, dieren aaien en struinen door de tuinen. Voor grote mensen zijn er workshops en
teambuildingsuitjes. Op de kijkboerderij maakt de bezoeker kennis met dieren die dienen als bron van voeding, een functie hebben in het landschap en de daarmee samenhangende agrarische kringloop. Het bezoekerscentrum biedt door het jaar heen groene activiteiten, exposities, cursussen, lezingen en onderzoeksactiviteiten. Ruimtes zijn ook beschikbaar voor verhuur.

MAK Blokweer in Blokker leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 39,95 p.p.), schoolreisje, workshop en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek mak-blokweer.nl

MAK Blokweer
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.