Vinkeveen Haven


-advertentiepositie-Zeilschool en haven Vinkeveen

Zodra het zonnetje schijnt is het op de Vinkeveense Plassen één groot feest! Vinkeveen Haven organiseert leuke dagjes aan en op het water. Varen, zwemmen, zeilen, kanoën en duiken: geniet van de Vinkeveense Plassen!

  • Sloepvaren
  • Valk zeilen
  • Kanovaren, suppen en waterfietsen
Vinkeveen Haven is dé startlocatie voor een dagje op het water. Bij de haven kun je allerlei soorten boten huren. Er zijn luxe salonboten, zeilboten (Hoora Valken), zeilende platbodems, dieselsloepen, elektrische sloepen (fluisterboten), motorboten, kano's en een partyschip voor vijftig personen. Welke kies jij? Schip ahoy!

Ook een bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellenfeest kan hier niet stuk. Er zijn leuke activiteiten te doen, zowel op het water als op het vaste land. Kickbiken, vlotten bouwen, suppen of misschien wel wakeboarden...? Vinkeveen Haven zorgt voor een spetterend dagje weg! Het ligt op een prachtige locatie met een groot (overdekt) terras aan het water, een eigen strandje met aanliggende veranda, vergaderruimtes en een groepsaccommodatie met 75 slaapplaatsen. Overnachten kan hier dus ook!
Vinkeveen Haven is ook een zeilschool: www.zeilschoolvinkeveen.nl.

Vinkeveen Haven in Vinkeveen leent zich ook goed voor een bedrijfsuitje, vriendinnendag, familiedag, kinderfeestje (vanaf € 20,00 p.p.), weekendje weg, vrijgezellenfeest en bruidsreportage of trouwlocatie of trouwfeest. Deze activiteit is geschikt voor het hele gezin, kinderen, volwassenen en ouderen.

 Bezoek www.vinkeveenhaven.nl

Vinkeveen Haven
Leuke foto beschikbaar? Stuur er eentje op naar redactie@dagjeweg.nl.